• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Навушники JBL: новий формат звуку

    Опубликовано: 2023-07-26 23:31:50

    Серед виробників акустичних компонентів особливу увагу привертає JBL. Американський бренд, заснований у 1946 році, випускає круті навушники високого класу з гідним функціоналом. При цьому вартість гарнітури є цілком доступною, що пояснює її популярність. JBL керується світовими стандартами виробництва, завдяки чому продукція бренду — це поєднання реалістичної акустики, гарантованої зручності та довговічності.

    Плюси навушників JBL

    Користувачі виділяють кілька переваг гарнітури американського бренду:

    1. Матеріали та складання преміум-класу. У виробництві використовуються зносостійкий пластик, м'який шкірозамінник, силіконові вставки та інші елементи високої якості. Аудіопристрої та гарнітури тестуються на різних стадіях виробництва, що підтверджує відсутність дефектів. Всі навушники перевіряються на відповідність міжнародним стандартам безпеки та звучання.
    2. Мікрофони класу Hi-Fi. Продукція JBL славиться бездоганним, реалістичним, чистим звуком з помірними басами та широким діапазоном частот. Мікрофони американського виробництва вважаються одними з найкращих на міжнародному ринку.
    3. Просунуті технології. Інженери JBL регулярно тестують новинки та проводять багато годин за розробкою інноваційних рішень, що не мають аналогів у конкурентів. Наприклад, саме продукція JBL послужила основою розробки стандарту THX, що використовується для озвучування в системах домашніх кінотеатрів.
    4. Доступні ціни. Хоча навушники JBL відносять до класу Hi-End акустики, їх вартість не можна вважати надхмарною. Навіть топові моделі рідко коштують дорожче 100 $, а гарнітуру для домашнього користування можна купити за 30-40 $ без шкоди.

    Покупці обирають акустику JBL за розумне поєднання гідних характеристик та бюджетного цінника.

    Навушники JBL: які існують різновиди

    Американський бренд випускає 4 типи навушників:

    1. Вкладиші. Кріпляться всередині вушного каналу та забезпечують пряму передачу звуку. Користувачі відзначають слабку звукоізоляцію та відносну незручність (амбушюри часто випадають), тому вкладиші поступово зникають із полиць.
    2. Внутрішньоканальна (вакуумна) гарнітура. Навушники такого типу надійно кріпляться у вусі, забезпечують бездоганний звук та блокують зовнішні шуми. На піку популярності — бездротові навушники JBL, у яких неможливо заплутатися.
    3. Накладні моделі. Навушники із закритим акустичним оформленням використовуються для прослуховування музики та сподобаються тим, хто не хоче жертвувати якістю звучання заради компактності. На відміну від громіздких, моніторних гарнітур, накладні моделі в міру компактні, тому їх можна носити на вулиці.
    4. Повнорозмірні навушники. Це великі моделі з великими динаміками та масивними амбушюрами, що повністю закривають вуха. Їх зазвичай використовують у домашніх умовах — щоб пограти на комп'ютері чи подивитися кіно, не заважаючи домочадцам.

    Якщо ви хочете поринути у чудовий світ чистого звуку, відкрийте для себе навушники JBL!

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.