• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Геній з пелюшок або про користь раннього розвитку

    Опубликовано: 2023-07-21 16:28:12

    Народження малюка одна з найважливіших подій в житті жінки.

    Адже з його появою зміниться не лише розпорядок дня, а і все її подальше життя.

    Прагнучи, аби малюк ріс та розвивався нормально, більшість матусь починає розмовляти з дитиною, коли вона ще перебуває в утробі матері, застосовуючи для цього весь спектр наявних і відомих психології засобів: починаючи від тактильних відчуттів і до прослуховування музики, аудіо записів іноземною мовою, читання книг.


    Багато відомих лікарів, психологів та педагогів наголошують на важливості такого спілкування, адже чим раніше дитина за допомогою матері почне взаємодіяти з оточуючим світом, тим швидще проходитимуть процеси її адаптації та соціалізації в ньому. Саме тому важливо займатися розвитком дитини вже з перших днів її життя.
    Не намагайтеся створити для дитини «тепличні умови»: нехай в домі грає музика, розмовляють, навіть коли немовля спить – в майбутньому це послужить запорукою міцного сну, з перших доцільно займатися загартовуванням дитини, її фізичним розвитком – робити елементарні вправи ручками та ніжками.


    Якщо ви хочете, щоб ваша дитина з легкістю оволоділа кількома іноземними мовами, то працювати над цим варто вже з народження. Нехай дитина слухає іноземні пісні, теле- та радіопередачі. Це послужить основою не лише для розрізнення невідомих поки для неї фонем, але і сформує правильне уявлення про їх звучання та вимову.
    З нетерпінням чекаєте перших слів малюка – займайтесь розвитком дрібної моторики.
    Головне наберіться терпіння та не бійтесь експериментувати.
    Памятайте, майбутнє вашої дитини залежить від вас!

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.