• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Де потрiбна технiка для заготівлі кормів

    Опубликовано: 2023-07-06 15:54:15

    Економія часу і зусиль у процесі збору та зберігання кормів дозволяє фермерам зосередитись на інших важливих аспектах сільськогосподарської діяльності, таких як розведення тварин, організація господарських робіт та планування вирощування культур. Техніка для заготівлі кормів є незамінним інструментом для сільськогосподарських господарств та фермерських підприємств. Вона використовується для збирання, переробки і зберігання кормів для тварин, що дозволяє забезпечити їх достатньою кількістю і якістю протягом усього року.

    Щодня прагнучи розробляти інноваційні рішення для покращення якості годівлі великої рогатої худоби компанія “АГ-БАГ-Україна” пропонує найсучаснішу технiку для заготівлі кормів https://ag-bag.ua/, завдяки якій забезпечується краще пакування корму, що призводить до більш швидкого процесу збереження корму шляхом анаеробної ферментації та більшої кількості кормів, упакованих на кубічний метр, що знижує витрати на зберігання та підвищує поживну цінність корму. ТОВ ”АТ-БАГ-Україна” є лідером з продажу силосних плівок, а також рукавів для зберігання кормів та сухого зерна в Україні. Щороку близько 500 українських підприємств користуються послугами та товарами компанії.

    Силосні преси

    Прес-підбирачі для силосу є базовими машинами з технологією силосування кормів у плівкових рукавах. Їхня функціональність дозволяє використовувати їх на фермах по всьому світу. Завдяки повному та однорідному наповненню плівкового рукава користувач отримує високоякісний корм із мінімальними втратами. Ідеальне ущільнення рослинного матеріалу у рукаві дозволяє отримати міцний силос. Технологія силосування з силосним пресом знижує собівартість одиниці виробленої продукції порівняно з силосховищем, усунення необхідності стиснення матеріалу та інвестиційного ризику, що пов'язаний з будівництвом силосу.

    Переваги пакувальника силоса

    • Прискорює процес пакування та ферментації: економія палива та часу, а також краща харчова цінність;
    • Покращує ущільнення по краях, зменшуючи проникнення кисню та запобігаючи структурним ушкодженням силосу;
    • Збільшує щільність усередині силосу, знижуючи витрати на зберігання;
    • Надійне та малообслуговуване обладнання;
    • Проста та практична установка;
    • Регульоване збільшення ваги з додатковими баластами та заповненням бака водою;
    • Випробування показали відмінне ущільнення кукурудзяного та трав'яного силосу, що досягає густини вище, ніж у середньому по регіону.

    Техніка силосного пресування замінює бункерні, баштові та інші типи силосів, доступні на ринку, з багатьма перевагами, такими як інвестиційні витрати, знос обладнання, якість та універсальність. За допомогою даної машини ви можете виробляти та зберігати силос, сіно та сінаж, на додаток до інших продуктів, таких як насіння бавовни, кукурудза, макуха, гранули та викинуті бульби серед інших можливостей. Кінцевий силосний продукт має високу якість та кращу енергетичну цінність у порівнянні з іншими системами зберігання, в основному через швидку відсутність кисню.

    Проте, важливо пам'ятати, що правильне використання техніки для заготівлі кормів потребує належних навичок і знань. Фермери повинні бути ознайомлені з вимогами техніки, проводити регулярне обслуговування та дотримуватися безпекових правил. Також варто враховувати специфіку свого господарства, розмір і потреби тварин, а також умови вирощування кормових культур.

    Загалом, використання техніки для заготівлі кормів є важливою складовою успішної сільськогосподарської діяльностi.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.