• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Правильна вимова дитини

    Опубликовано: 2023-06-30 16:54:04

    Вимова дитини розвивається по мірі її дорослішання.Якщо найчастіше малюк користується одним словом (дай, но-но, ам), то словниковий запас дитини 3-4 років достатньо багатий для побудови простих речень. В цьому віці дитина починає не просто говорити, а розмовляти і більш того намагається експериментувати з своєю вимовою.Малюк може не до кінця вимовляти слова, міняти місцями склади, перекручувати звуки Р, В ,Ж, Ш. Одним словом, навчається керувати своєю вимовою, как передает Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Щоб виключити ймовірність закріплення у вимові дитини невірних звуків, бажано з самого раннього віку працювати над артикуляцією малюка. Дитячі логопеди вважають, що чистота вимови дитини залежить і від розвиненості апарату мовлення. Це стосується нижньої щелепи, які безпосередньо приймають участь в артикуляції. Тому дуже корисно виконувати артикуляційну гімнастику та вправи які досить легко знайти в соціальних мережах.

    Для виховання правильної вимови потурбуйтесь про те, щоб дитина вдома чула лише правильні слова та речення. Пам`ятайте, що для своєї дитини ви приклад і еталон для наслідування. Малюк буде копіювати вашу вимову, використовуючи в своїй розмові ваші мовні звороти.

    Правильно називайте оточуючи дитину предмети, коментуйте свої дії та дії малюка. Читайте дитячі книжки та обговорюйте з дитиною їхній сюжет. Також заохочуйте малечу до переказу почутої історії. Велику користь у вихованні правильно мовлення грають скоромовки, фізичний та інтелектуальний розвиток. Пам`ятайте, все що цікаво дитині – засвоюється ними дуже легко і запам`ятовується надовго.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.