• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На саміті НАТО, який відбудеться 11-12 липня у Вільнюсі. Україна отримає «міцний» пакет підтримки

    Опубликовано: 2023-06-30 14:30:12

    На надзвичайно важливому саміті НАТО, який відбудеться 11-12 липня у Вільнюсі, Україна отримає "міцний" пакет підтримки, який включатиме як політичні, так і практичні аспекти. Про це повідомив державний секретар США Ентоні Блінкен, згідно з інформацією, наданою американським відомством.

    "Є дві важливі речі, які я хотів би відзначити. По-перше, на саміті НАТО ви побачите дуже сильний пакет підтримки для України, який охоплюватиме як політичні, так і практичні аспекти", - зазначив Блінкен під час розмови з президентом Ради з міжнародних відносин Річардом Хаассом.

    Проте наразі Сполучені Штати Америки не розголошують деталі стосовно цього пакету підтримки.

    "Я не буду випереджати події та розкривати всі деталі нашого плану у Вільнюсі, але я можу сказати, що в цьому питанні я дуже впевнений", - додав американський посадовець.

    Додатково він наголосив, що кілька країн "зацікавлені в тому, що ми можемо зробити з тим, як можемо допомогти Україні збільшити її потенціал у сфері стримування та оборони на довгострокову перспективу".

    Підтримка НАТО для України має велике значення у забезпеченні безпеки та стабільності в регіоні. НАТО виступає на захист України, яка стикається з агресивною політикою Росії та постійною загрозою інцидентів на сході країни.

    Міцний пакет підтримки забезпечить Україні додаткові ресурси та допоможе їй зміцнити свою обороноздатність. Це може включати надання військової техніки, консультаційної та навчальної підтримки, а також посилення співпраці в сфері кібербезпеки та розвідки.

    Цей пакет підтримки є ще одним підтвердженням об'єктивного інтересу НАТО у зміцненні безпеки України та її партнерства з Альянсом. Він свідчить про те, що країни-члени НАТО готові спільно працювати для захисту суверенітету та територіальної цілісності України.

    Україна, з свого боку, висловлює вдячність США та іншим країнам-членам НАТО за підтримку та допомогу. Цей міцний пакет підтримки стане важливим кроком для укріплення обороноздатності та забезпечення миру та безпеки в регіоні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.