• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна продовжує отримувати значну фінансову підтримку від Світового банку та країн-донорів

    Опубликовано: 2023-06-28 09:00:59

    Україна продовжує отримувати значну фінансову підтримку від Світового банку та країн-донорів. За інформацією міністра фінансів Сергія Марченка, з 24 лютого 2022 року Світовий банк виділив на підтримку України фінансові ресурси на суму $34 млрд. З цієї загальної суми, понад $22 млрд вже було надано Україні.

    Фінансова допомога, яку отримує Україна від Світового банку та трастових фондів, відіграє важливу роль у забезпеченні першочергових соціальних витрат та підтримці збалансованості державного бюджету. Ці кошти допомагають забезпечити стійке державне управління та розвиток країни.

    Окрім того, Сергій Марченко висловив подяку за недавнє підписання угоди про надання додаткових $1,76 млрд. Ці кошти Україна отримає від США, Великої Британії та Фінляндії в рамках Проєкту Світового банку "Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні" (PEACE in Ukraine).

    Ця фінансова підтримка є дуже важливою для України, особливо у зв'язку з наслідками військової агресії Росії та внутрішньої кризи. Вона допомагає країні забезпечити соціальні потреби своїх громадян, відновити інфраструктуру та розпочати реформи.

    e-news.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.