• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Страхування військових ризиків. Брокер Marsh McLennan оголосив про співпрацю з урядом України

    Опубликовано: 2023-06-27 15:00:08

    Міжнародний страховий брокер — компанія Marsh McLennan — оголосила про співпрацю з урядом України, щоб допомогти відкрити доступ до світового страхового ринку, йдеться у пресрелізі компанії, пише Forbes.ua.

    Деталі співпраці
    Marsh McLennan безплатно надаватиме послуги з розробки та надання платформи даних про військові ризики.

    Своєю чергою в рамках співпраці український уряд зобов’язався ділитися детальною інформацією зі страховою галуззю, щоб забезпечити ефективне моделювання ризиків для відновлення ринку комерційного страхування.

    У Marsh McLennan пояснили, що це буде багатонаціональне державно-приватне партнерство, засноване на існуючих пулах страхування від тероризму, які в цей час діють у декількох країнах G7.

    «Ця підтримка з боку Marsh McLennan є вирішальним кроком, що допомагає нам залучити інвестиції, необхідні нам для відновлення і зміцнення», — наголосив заступник міністра економіки Олександр Грибан.

    Нагадаємо
    21 червня прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак на відкритті Міжнародної конференції з відновлення України (URC 2023) у Лондоні анонсував нову систему страхування воєнних ризиків, яка покликана допомогти глобальним компаніям інвестувати в Україну.

    Своєю чергою, голова МЗС Франції Катрін Колонна оголосила про створення механізму страхування інвестицій в Україні від ризиків, повʼязаних із війною, через Французький державний інвестиційний банк.

    Раніше Мінекономіки повідомило, що Багатостороннє агентство з гарантій інвестицій (MIGA) групи Світового банку почало надавати гарантії страхування воєнних ризиків в Україні. Страхування відбуватиметься з Трастового фонду підтримки реконструкції та економіки України (SURE).

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.