• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Латвія припиняє видачу віз росіянам

    Опубликовано: 2023-06-26 15:30:14

    Латвія припиняє видавати росіянам гуманітарні або будь-яких інші візи, а також посилює охорону кордону з рф. Про це написав президент Латвії Едгарс Рінкевичс у Twitter.

    Що відомо
    За його словами дане рішення ухвалене у зв'язку з нестабільною військовою ситуацією у рф.

    Окрім цього, влада країни вирішила не змінювати обмеження на перетин кордону, які діють для громадян рф з 19 вересня 2022 року.

    Рінкевичс наголосив, що Латвія, Естонія і Литва скоординовано охороняють кордони з росією і Білоруссю та за необхідності ухвалюватимуться спільні рішення.

    Нагадаємо
    Глава ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що регулярна армія росії завдала ракетного удару по тилових таборах «вагнерівців». За словами Пригожина, міністр оборони рф Сергій Шойгу прилітав у Ростов, де особисто провів операцію зі знищення найманців.

    Пригожин зі своїми бойовиками швидко захопив Ростов-на-Дону після чого заявив, що «вагнерівці» йдуть на Москву. При цьому повідомляється, що через це блокуються стратегічні переправи до столиці рф.

    Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що бунт ватажка «вагнерівців» Євгенія Пригожина проти російського керівництва є фактично початком громадянської війни у рф.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.