• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Лондонській конференції Україна забезпечила виділення 60 мільярдів доларів на відновлення

    Опубликовано: 2023-06-22 23:38:41

    На Конференції з відновлення України в Лондоні партнери України спільно пообіцяли виділити 60 мільярдів доларів на відновлення та реконструкцію країни. Підсумковий документ конференції показав, що ця сума включає такі внески, як до 50 мільярдів євро від багаторічного фонду Європейського Союзу, 1,3 мільярда доларів від Сполучених Штатів і 3 мільярди доларів у вигляді кредитних гарантій від Великої Британії. Швейцарія також оголосила про додаткову підтримку в розмірі 1,5 мільярда швейцарських франків до 2027 року, тоді як Франція пообіцяла надати додаткові 40 мільйонів євро екстреної допомоги на реконструкцію до 2023 року.

    Крім того, майже 500 компаній із 42 країн із загальною вартістю активів понад 5,2 трлн доларів США та охоплюють 21 сектор економіки, підписали Український бізнес-компакт. Ці компанії взяли на себе зобов’язання підтримувати відновлення та реконструкцію України, зокрема в таких пріоритетних секторах, як енергетика, технології, інфраструктура та фінанси. Мета полягає в тому, щоб використати їхній досвід для сприяння розвитку приватного сектору України.

    Конференція з питань відновлення України в Лондоні, яка відбулася 21-22 червня 2023 року, є продовженням щорічних Конференцій з питань реформ в Україні, які відбуваються з 2017 року. Надалі міжвідомча платформа продовжуватиме координувати донорську допомогу Україні. , забезпечуючи узгодження з пріоритетами раннього відновлення та реформ. Значні фінансові зобов’язання міжнародної спільноти та підтримка численних світових компаній відображають спільне прагнення допомогти Україні використати величезний потенціал і відновити свою інфраструктуру та економіку.

    http://e-news.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.