• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Автоматизація - запорука комфорту та безпеки

    Опубликовано: 2023-06-08 23:04:17

    Автоматизація - запорука комфорту та безпеки

    Зручність та спокій автоматичних воріт неможливо переоцінити. Існує безліч різних типів автоматичних воріт, і всі вони мають свої унікальні переваги. Перед покупкою важливо враховувати обмеження за розміром, вагою та висотою кожної брами. Компанія Gant продає системи для автоматичних воріт та дверей разом з іншими системами автоматизації для різних цілей. Відвідайте веб-сайт компанії, щоб отримати розуміння у визначенні продукту, який найкраще відповідає вашим потребам. Автоматика для секційних воріт чи автоматика для розпашних воріт - в будь-якому випадку це найкраще рішення для воріт житлового та багатоквартирного призначення.

    Види продукції компанії

    ТМ GANT разом із партнерами пропонує:

    • ворота секційні;
    • автоматику для воріт;
    • фурнітуру для воріт;
    • захисні ролети;
    • автоматику для ролет;
    • паркувальне обладнання та інше.

    Автоматичні розпашні ворота

    Такий тип воріт є одними з найпопулярніших конструкцій автоматичних воріт на ринку, і їх можна знайти як в житлових будинках, так і на комерційних автостоянках. Вони обертаються на традиційних петлях дверей, а важелі воріт відчиняються, дозволяючи в'їжджати або виїжджати з власності, будівлі або автостоянки. Плюс цих воріт в тому, що вони можуть відкриватися в будь-якому напрямку, а їх конструкція включає дві двері з кожного боку, тому вам не потрібно турбуватися про те, в якому напрямку їх відчиняти. Автоматичні розпашні ворота прості в установці і довговічні, вимагають мінімального обслуговування, крім періодичного мастила петель.

    Автоматичні секційні ворота

    Секційні гаражні ворота призначені для компактної експлуатації та дозволяють максимально ефективно використовувати простір як усередині, так і зовні гаражу. Секційні гаражні ворота відкриваються вертикально, а це означає, що вони не займають місця за межами вашого гаража. Коли двері відчиняються, вони ніколи не виходять за межі дверного отвору; натомість двері підвішені під стелею, щоб зберегти додатковий простір. Це робить їх ідеальними для тих, хто хоче використати кожен сантиметр свого гаража або якщо у власника будинку є короткі під'їзні шляхи. Ви можете припаркувати автомобіль впритул до воріт гаража, не турбуючись про пошкодження або проблеми з відчиненням дверей.

    Треба зауважити, що встановлюючи такий тип воріт, автоматика для секційних воріт повинна буди надійною та служити довго. Компанія GANT більше 10 років має досвід у виробництві секційних воріт на власних виробничих потужностях у Києві та Броварах, використовуючи для виробництва воріт та ролет якісні матеріали з Чехії.

    Рішення для вікон та навісів

    На ринку в основному є два типи ролет – внутрішні та зовнішні.

    Внутрішні ролети зазвичай управляються зсередини будинку, щоб регулювати потік повітря і сонячне світло. Ви можете регулювати їх у будь-який час і відповідно до своїх уподобань.

    Зовнішні ролети є практичною метою, наприклад, захищають ваш будинок від грабіжників або екстремальних погодних умов. Якщо ви живете в районі, де сильні пориви вітру трапляються регулярно, вам слід подумати про придбання зовнішніх ролет. Також завдяки їм можна вирішити проблему звуко- та шумоізоляції.

    Сучасні захисні ролети на вікна ТМ Gant – одні з найкращих моторизованих внутрішніх жалюзі на ринку. Експлуатація захисних ролет відбувається без застосування фізичної сили на автоматизрванному рівні, а їх надійна конструкція йде у поєднанні з сучасними охоронними системами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.