• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На захопленій частині Херсонщини окупанти навіть не намагаються допомогти людям – Зеленський

    Опубликовано: 2023-06-08 13:20:56

    На окупованій Росією частині Херсонської області, яку затопило внаслідок підриву окупантами дамби Каховської ГЕС, росіяни навіть не намагаються допомогти людям. Про це у Telegram написав президент Володимир Зеленський.

    "Російські терористи вкотре довели, що вони є загрозою для всього живого. Абсолютно свідоме знищення одного з найбільших водосховищ України", – йдеться у дописі.

    За словами президента, щонайменше 100 000 людей жили в цих районах до російського вторгнення. Принаймні десятки тисяч досі там. Сотні тисяч людей залишилися без нормального доступу до питної води, зазначив Зеленський.

    "Наші служби, усі, хто може дати людям порятунок, уже залучені. Але ми можемо допомогти тільки на підконтрольній Україні території. На окупованій Росією частині окупанти навіть не намагаються допомогти людям", – повідомив президент.

    Російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на окупантів на Херсонщині повідомляють про заблокованих місцевих мешканців, які потребують евакуації, а також про зниклих безвісти.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.