• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Запобігання екоциду: Кулеба закликав інші держави засудити росію та приєднатися до української «формули миру»

    Опубликовано: 2023-06-07 16:00:24

    Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав інші держави та міжнародні організації засудити росію після підриву Каховської ГЕС, та приєднатися до української “формули миру”, зокрема, до пункту щодо запобігання екоциду, пише УНН з посиланням на його Twitter.

    Цитата

    “Навмисне та давно сплановане руйнування Росією Каховської дамби призводить до регіонального екоциду. Цілі екосистеми зазнають незворотної шкоди. Ми закликаємо держави та міжнародні організації засудити росію та приєднатися до одного з пунктів української “формули миру” Президента Володимира Зеленського про “запобігання екоциду”, – написав Кулеба.

    Доповнення

    Президент України Володимир Зеленський повідомив, що провів термінове засідання РНБО через підрив ворогом Каховської ГЕС, де погодили міжнародні та безпекові заходи для притягнення рф до відповідальності.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.