• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Столтенберг обіцяє — НАТО продовжить постачання зброї, якщо наступ ЗСУ не буде надто успішним

    Опубликовано: 2023-05-19 13:40:20

    Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс продовжить підтримувати Україну, навіть якщо її майбутній наступ буде "не таким успішним". Про це він повідомив в інтерв'ю каналу Дождь.

    За його словами, всі рішення про наступ ухвалюватиме Україна, а країни НАТО мають просто надавати їй військову допомогу.

    "Як це відбуватиметься — за один великий наступ або кілька окремих, це вирішуватимуть не країни НАТО. Ми повинні надавати підтримку зі свого боку", — сказав Столтенберг.

    Відповідаючи на запитання, чи продовжаться постачання озброєнь, якщо наступ буде "не таким успішним", він відповів: так, безумовно.

    "Ми продовжимо підтримувати Україну. Говорили про це багато разів. На саміті НАТО у Вільнюсі я розраховую, що буде зроблено заяви про постачання нових видів озброєнь. Трагедією для України буде перемога Путіна, але це буде трагедією для всіх нас", — резюмував генсек НАТО.

    Раніше президент Зеленський заявив, що Україні потрібно більше часу для наступу, щоб отримати більше озброєнь від союзників.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.