• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський змінив порядок присвоєння звання Героя України — тепер розглядатиме комісія

    Опубликовано: 2023-05-15 14:30:16

    Президент Володимир Зеленський змінив статут звання Героя України — ттепер присвоєння розглядатимуть експерти комісії державних нагород та геральдики. Про це повідомили у прес-службі глави держави.

    Повідомляється, що рішення ухвалено, щоб кожен геройський вчинок був окремо розглянутий та відзначений на найвищому рівні.

    За словами Зеленського, велика кількість звернень та петицій щодо присвоєння звання Героя України говорить про те, що питання потребує систематизації.

    Він зазначив, що в експертну групу увійдуть військове керівництво, правоохоронці, а також командувачі угрупованнями та родами військ, які окремо розглядатимуть кожен геройський вчинок і вносити подання на присвоєння нагород.

    У ОП заявили, що якщо попередній розгляд подань на держнагороди здійснюватиме група експертів, то матеріали вносять на розгляд держкомісії разом з висновком групи.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.