• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На 13 пунктах пропуску зникла жива черга вантажівок. Перетинають кордон виключно по єЧерга

    Опубликовано: 2023-05-12 16:00:24

    Станом на ранок 11 травня на 13 із 16 прикордонних пунктів пропуску зникла жива черга вантажівок, зокрема й на найбільш завантаженому переході на українсько-польському кордоні Ягодин-Дорогуськ. Вантажівки перетинають кордон виключно за електронною чергою єЧерга, повідомляє пресслужба Укртрансбезпеки.

    На трьох пунктах пропуску пріоритетно пропускають вантажівки з живої черги, які прибули на кордон ще до запуску єЧерга. Тільки після завершення проїзду живої черги поїдуть транспортні засоби з електронної, пояснюють у відомстві.

    З понеділка, 8 травня, на 16 пунктах пропуску з країнами Європи почала працювати електронна черга перетину кордону.

    Поки що єЧергою зможуть скористатися лише водії вантажівок із ліцензією на міжнародні перевезення вантажу, але з липня її планують поширити на водіїв автобусів, а з серпня – на власників легкових автомобілів.

    Щоб перетнути кордон за допомогою єЧерга, необхідно зареєструватися на сайті echerha.gov.ua або через застосунок, отримати повідомлення про статус у черзі, її просування, час заїзду в пункт пропуску.

    Роман Бриль

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.