• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лазерне видалення волосся: що потрiбно знати про процедуру

    Опубликовано: 2023-05-10 22:23:53

    Лазерне видалення волосся: що потрiбно знати про процедуру

    Ви втомилися голитися щодня, чи регулярно терпіти біль воском чи епіляцією? Для багатьох жінок і чоловіків рослинність на тілі та обличчі є не лише косметичною проблемою, а й психологічним навантаженням. Тепер можна назавжди видалити надокучливе волосся на тілі за допомогою новітніх технологій. Діодні лазери від Lumenis дозволяють видаляти волосся назавжди. Завдяки новітнім технологіям лазерна епіляція київ на осокорках проходить безболісно та дбайливо. Компанія-виробник Lumenis є лідером світового ринку медичних та естетичних систем лазерної терапії.

    Як працює лазер

    Лазер випромінює на шкіру сфокусоване світло певної довжини хвилі. Це світло передається на корінь волосся. Корінь волосся руйнується від енергiї лазеру і більше не відростає. Пiд час цiєї процедури волоски становляться дуже тонкими i повнiстю випадають чрез 10-14 днiв.

    Наскільки дiєва лазерна епіляція

    З діодним лазером ви досягаєте стійкого результату зазвичай за 4 – 6 сеансів. Проте, можуть розвиватися нові волосяні фолікули, тому необхідно час від часу проводити кілька повторних процедур (всього 1-2 процедури на рік).

    Що необхідно враховувати до та після процедури

    1. Поголіть бажану область за 1-2 дні до процедури.

    2. Не наносіть крем перед процедурою та не користуйтеся дезодорантом.

    3. Один тиждень до і після процедури обходьтеся без солярію та сонячних ванн.

    4. Не робіть епіляцію воском або вищипування за 4 тижні до сеансу.

    Чи боляче видаляти волосся діодним лазером

    Видалення волосся діодним лазером відносно безболісне. Перед процедурою наноситься гель, що охолоджує, який також дозволяє лазеру більш м'яко ковзати по шкірі. Ви відчуваєте легке тепло, яке інтенсивніше відчувається в кісткових областях, ніж в інших. Проте, що вище встановлений рівень лазера, то тепліше може відчуватися. Але все це можна терпіти, адже лазер торкається шкіри лише кілька секунд. Тим не менш, ви дійсно повинні ретельно голитися. При невеликій щетині або недбало виголених ділянках іноді може смикати. Крім того, нанесений крем заспокоює шкіру, запобігає подразненню та робить її приємною та м'якою.

    Лазерна епіляція забезпечить дiйсно стійкі результати видалення волосся на тривалий термін. Позбавтеся небажаного волосся за допомогою передового лазера для видалення волосся і насолоджуйтесь гладкою та шовковистою шкірою.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.