• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США: Китай має почути Україну, а не лише Росію. Потрібно більше дивитися на дії, а не слова

    Опубликовано: 2023-05-10 15:00:43

    У Державному департаменті США заявили, що Китай має чути не лише росіян, а й українців, порушуючи питання щодо можливого дипломатичного врегулювання війни Росії проти України. Про це на брифінгу повідомив речник Держдепу Ведант Патель.

    За його словами, будь-яка дипломатія має здійснюватись у координації з Україною. Він зазначив, що США давно відчували, що Китай може зіграти роль у війні.

    "Ми твердо переконані, що КНР необхідно почути не лише росіян, а й наших українських партнерів. Для будь-якої країни, яка вірить у те, що територіальна цілісність є важливою цінністю, якою слід керуватися", — сказав Патель.

    Він зазначив, що через призму війни РФ проти України важливо пам'ятати, що дії будь-якої країни говоритимуть голосніше, ніж слова.

    "Умови дипломатії та переговорів — це вирішувати Україні. Це їхня країна зазнає вторгнення. Це їхня країна щотижня піддається атакам російських безпілотників і ракет", — підкреслив дипломат.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.