• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПС ЗСУ збили над Києвом безпілотник Bayraktar: в чому причина

    Опубликовано: 2023-05-05 09:55:38

    Ввечері 4 травня Повітряним силам ЗСУ довелося ліквідувати власний безпілотник Bayraktar TB2 в небі над Києвом. З'ясувалося, що БПЛА вийшов із ладу.

    Про це повідомили у командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

    Військові пояснили, що оскільки неконтрольований політ безпілотника у небі міг призвести до непередбачуваних наслідків, було прийнято рішення про застосування розрахунків мобільних вогневих груп.

    "Ціль – знищено! Шкода, але це техніка, і такі випадки трапляються. Імовірно йдеться про технічну несправність, причини встановлюються. Внаслідок бойової роботи та падіння уламків БпЛА жертв та постраждалих немає", - зазначили в ПС ЗСУ.

    Як відомо, близько 20:00, коли також в Києві була оголошена повітряна тривога, очевидці на Майдані Незалежності зафіксували момент збиття БПЛА. В цей самий час, за попередньою інформацією, у Солом’янському районі ліквідували ворожий дрон.

    Напередодні столиця також зазнала ворожих атак з застосуванням Shahed. Тоді всі ворожі цілі ліквідували. Було зафіксовано падіння уламків в окремих районах столиці, без шкоди для людей і серйозних пошкоджень забудові міста.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.