• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд планує за рік видати ветеранам тисячу грантів на розвиток власного бізнесу

    Опубликовано: 2023-04-18 09:00:51

    Цього року уряд планує видати понад 1000 грантів ветеранам для започаткування й розвитку бізнесу в рамках програми «Власна справа».

    Про це повідомила заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна в ефірі телемарафону «Суспільне.Спротив», передає пресслужба Мінекономіки.

    «З 10 квітня уряд запустив нові грантові програми для ветеранів і ми очікуємо на високу зацікавленість наших захисників та захисниць, а також другого з їх подружжя в отриманні фінансової підтримки від держави на підприємництво. Ми розраховуємо, що цього року видамо понад 1000 грантів ветеранам і таким чином допоможемо їм розвивати власну справу та ставати економічно незалежними після завершення служби та повернення до мирного життя», — розповіла Бережна.

    Грантові кошти повертаються державі у вигляді сплачених податків і зборів в процесі діяльності підприємця впродовж трьох років. Заявки на отримання гранту подаються через портал Дія разом з бізнес-планом.

    Перша хвиля подачі заяв стартувала 10 квітня і триватиме два тижні, після цього впродовж 15 робочих днів відбувається перевірка ділової репутації заявника та поданих ним документів, оцінюється реалістичність його бізнес-плану, він проходить співбесіду з фахівцями Держслужби зайнятості, за результатами якої службою ухвалюється рішення про надання чи відмову у наданні гранту.

    Інф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.