• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні штучний інтелект навчили писати казки

    Опубликовано: 2023-04-07 13:00:43

    Розробники навчили бота ChatGPT писати дитячі казки українською мовою й озвучили їх.

    Про це гендиректор компанії DevRain Олександр Краковецький написав в Facebook.

    "Сьогодні поговоримо про те, як створювати і озвучувати дитячі казки. Ключовою відмінністю ШІ є те, що ви можете задати ключові слова, або самостійно запропонувати сюжет для казки", - написав він.

    Краковецький розповів про казку про хлопчика Назара та віртуальний світ Аватаріус, в який потрапив хлопчик та не хотів повертатись у реальний світ, яку написав штучний інтелект. На його думку, вийшло не гірше багатьох дитячих казок

    "Потім я пішов у Speech Studio і озвучив казку. Українською якість, звісно, далеко не студійна і голоси штучні, але за 5 хв я отримав нову казку. Якщо ж послухати англійською, то голоси практично не відрізнити від голосів професійних дикторів", - повідомив розробник.

    Краковецький оприлюднив посилання на кілька згенерованих казок українською та англійською мовами.

    Нагадаємо, президент США Джо Байден заявив, що ще належить з'ясувати, чи є штучний інтелект небезпечним, й підкреслив, що компанії несуть відповідальність за безпеку своїх продуктів.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.