• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нічна атака на Київ: рятувальники ліквідували наслідки ударів дронами

    Опубликовано: 2023-03-28 09:48:44

    В ніч на 28 березня країна-терорист знову запустила своі БПЛА "Shahed" в напрямку Києва. У повітряному просторі над столицею збили всі дрони, але внаслідок падіння уламків виникла пожежа у Святошинському районі.

    Як повідомив мер столиці Віталій Кличко, під час повітряної тривоги у Києві  пролунали вибухи у Святошинському та Оболонському районі.

    У Святошинському районі загорілася будівля магазину.

    "Ворог продовжує застосовувати свою тактику атак баражуючими боєприпасами з північно-східного напрямку. Цієї ночі країна-терорист знову запустила свої БПЛА "Shahed" в напрямку столиці. За попередньою інформацією, силами нашої ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено 12 ворожих БПЛА цього типу. Внаслідок падіння уламків БПЛА в Святошинському районі виникло загоряння в нежитловій будівлі. Пожежа ліквідована. За уточненими данними - без жертв", - зазначив Сергій Попко, начальник КМВА.

    Як повідомляє Головне управління ДСНС у Києві, у ніч на 28 березня у Святошинському районі столиці внаслідок ворожої атаки у триповерховій адміністративній будівлі відбулося руйнування будівельних конструкцій на площі 200 кв. м.

    Також виникла пожежа у двох осередках загальною площею 70 кв. м, яку вогнеборці оперативно ліквідували.

    Зазначається, що жертв та постраждалих немає.

    У ДСНС уточнили, що на місці надзвичайної події загалом працювало дев’ять одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 50 співробітників служби.

    Нагадаємо, вночі 22 березня у м. Ржищів Київської області внаслідок ворожої атаки дроном було частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею. Тоді загинуло 9 людей.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.