• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лісовий став новим міністром освіти та науки України

    Опубликовано: 2023-03-22 15:00:34

    Верховна Рада призначила Оксена Лісового новим міністром освіти і науки України. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

    Він уточнив, що призначення Лісового на посаду міністра освіти та науки підтримали 313 парламентаріїв.

    Оксен Лісовий із 2010 року обіймає посаду директора Національного центру Мала академія наук України (МАН). Уже близько року бере участь у бойових діях, одночасно виконуючи обов’язки директора МАН. З початком повномасштабного російського вторгнення він долучився до війська як доброволець у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

    17 березня стало відомо про можливе звільнення з посади міністра освіти та науки України Сергія Шкарлета. Зі слів співрозмовника LIGA.net, це була не його ініціатива, а "його попросили".

    18 березня представник Кабміну у Раді Тарас Мельничук заявив, що у парламенті вже зареєстровано заяву про відставку міністра освіти Сергія Шкарлета.
    Перед голосуванням Сергій Шкарлет написав, що його строк на посаді закінчився, але він продовжить працювати у сфері освіти.

    Софія Король

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.