• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Сумщині за день знову нарахували сотню прильотів з боку Росії: які громади обстріляно

    Опубликовано: 2023-03-14 09:56:08

    В Сумській області протягом дня 13 березня росіяни здійснили обстріли територій шести громад, внаслідок чого зафіксовано 94 прильоти з мінометів та артилерії (РСЗВ та САУ), два ракетні прильоти, а також скидання чотирьох вибухових пристроїв з безпілотників.

    Зокрема, як повідомили в обласній військовій адміністрації, у Зноб-Новгородській громаді зафіксовано вісім прильотів з САУ, а потім ще шість з артилерії. Крім того, нагадаємо, внаслідок ворожого ракетного удару по селищу Зноб-Новгородське загинула одна цивільна особа, а ще чотири були поранені.

    В Есманьській громаді по околиці села Бачівськ росіяни били з мінометів: там зафіксовано сім прильотів, внаслідок чого пошкоджено житловий будинок та нежитлові будівлі.

    В свою чергу, внаслідок артилерійського обстрілу міста Середина-Буда було чотири прильоти: пошкоджено чотири приватних житлових будинки та гараж. Також по території громади був мінометний (три прильоти) та артилерійський (п'ять прильотів) обстріли.

    По Шалигинській громаді росіяни били з артилерії: зранку зафіксовано 14 прильотів, а ісля 16:00 був ще один обстріл з САУ (25 прильотів). Пошкоджено житловий будинок.

    По території Білопільської громади здійснено гранатометний обстріл (66 пострілів). Зафіксовано й шість прильотів з мінометів та шість з артилерії.

    Крім того, ворог здійснив обстріл Краснопільської громади з протитанкової керованої ракети, а також скинув чотири вибухових пристрої типу ВОГ з БПЛА. Також відбувся артобстріл території громади (вісім прильотів з РСЗВ).

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.