• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Путін переконаний, що зможе виснажити західних союзників України - ЦРУ

    Опубликовано: 2023-03-13 09:20:14

    Президент Росії Володимир Путін робить ставку на те, що російські війська переможуть Україну жорстокою війною. Він упевнений, що армії РФ вдасться виснажити як Україну так і західних союзників.

    "Я вірю, він переконаний, що може змусити час працювати на себе, що може перетерти українців цією війною на виснаження, що він може виснажити західних прихильників України. І він також переконаний, що Україна для нього важливіша, ніж для нас", — сказав директор ЦРУ Вільям Бернс.

    Незважаючи на моральний дух, нестачу особового складу та проблеми виснаження, з якими стикаються російські сили в Україні, Путін вірить в свою перемогу у довгостроковій перспективі.

    На думку Бернса, слід зробити все можливе, аби розірвати цю точку зору. У ЦРУ вважають, що Росія, швидше за все, не зможе досягти великих успіхів в Україні цього року, і їй навіть буде важко захопити весь Донбас.

    Глава військової розвідки Литви Елегіюс Паулавічюс також вважає, що Росія готова продовжувати війну в Україні ще роками. Для цього їй вистачить власних ресурсів, адже  навіть розконсервована застаріла зброя здатна руйнувати інфраструктуру України.

    В свою чергу, у Держдепі США впевнені, що РФ усе-одно зазнає стратегічної поразки у війні попри те, що динаміка боїв на сході й півдні України матиме напружений та мінливий характер упродовж певного часу.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.