• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр фінансів США: ми очікуємо побачити збільшення втрат на економічній траєкторії росії з часом

    Опубликовано: 2023-03-01 18:00:40

    Хоча російська економіка ще не постраждала від широкого спектру санкцій з боку Сполучених Штатів та інших західних країн, міністр фінансів Джанет Єллен заявила в понеділок, що вона очікує, що згодом вона слабшатиме, оскільки країна втрачає іноземні інвестиції та вичерпає свої резерви, інформує УНН.

    Цитата

    "Ми побачимо, що згодом економічна траєкторія росії збільшуватиметься", - сказала вона CNN в ексклюзивному інтерв'ю під час свого неоголошеного візиту до Києва. "І їхня здатність поповнити військову техніку, яка була знищена під час їх нападів на Україну, опинилася під великою загрозою".

    Проте нещодавня розвідка США показала, що Китай розглядає можливість збільшення своєї підтримки російської економіки та військових дій, включаючи постачання безпілотників та боєприпасів.

    За словами Єллен, такий крок призведе до "серйозних наслідків".

    "Ми гранично чітко заявили, що не зазнаємо систематичних порушень якоюсь країною введених нами санкцій, які покликані позбавити росію доступу до військової техніки для ведення цієї війни", - сказала вона. "І ми були дуже зрозумілі з китайським урядом і ясно дали зрозуміти китайським фірмам та фінансовим установам, що наслідки порушення цих санкцій будуть дуже серйозними".

    Галина Крижанівська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.