• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Арахамія: Деякі з останніх скандалів навколо Міноборони можуть бути інспіровані Росією

    Опубликовано: 2023-02-06 14:00:15

    Голова фракції Слуга народу і член парламентського комітету з питань національної безпеки Давид Арахамія заявив, що деякі з останніх скандалів навколо Міноборони можуть бути інспіровані країною-агресором РФ, і закликав СБУ розібратися в ситуації. Про це він написав у Telegram.

    "За останні тижні в Мережі розгорілося багато скандалів довкола Міністерства оборони України. Частина з них абсолютно виправдані й за ними уже є судові рішення. А деякі, зважаючи на час, факти та обставини, цілком можуть бути інспіровані нашим ворогом", – написав Арахамія.

    Він занепокоєний тим, щоб "у гонитві за справедливістю не погіршити наші міжнародні позиції напередодні ймовірного контрнаступу РФ".

    Арахамія зауважив, що знає багато "професійних, патріотичних та відданих Україні" людей, які працюють у Міністерстві оборони.

    "Дуже не хотілося б, щоб усіх цих світлих людей облили брудом через те, що якісь покидьки вирішили наживатися на війні. Тому закликаю Службу безпеки України уважно відстежувати корупційні прояви всередині міністерства і негайно ізолювати їх законними способами, не порушуючи при цьому нормальну роботу інституції під час війни", – написав нардеп.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.