• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський ввів санкції проти компаній та осіб, які РФ використовує для перевезення зброї та військових

    Опубликовано: 2023-01-31 12:00:39

    Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони  щодо санкцій проти 185 юридичних та фізичних осіб, яких країна-агресор РФ використовує для перевезення залізницею окупантів та військової техніки.

    Відповідний указ, підписаний президентом, з’явився на сайті глави держави у суботу, 28 січня.

    "Я підписав указ про введення в дію рішення РНБО щодо санкцій проти юридичних та фізичних осіб, яких використовує держава-агресор, щоб перевозити залізницею військову техніку та солдатів. Йдеться про 185 компаній та осіб", - заявив Зеленський.

    За його словами, їхні активи в Україні блокуються, наявне майно буде використовуватися для оборони.

    Президент  додав, що українська влада буде працювати над тим, щоб аналогічне блокування було застосоване й іншими країнами.

    У переліку загалом 185 фізичних та юридичних осіб, які причетні до перевезення російської військової техніки та особового складу окупаційної армії РФ.

    Нагадаємо, раніше Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони щодо санкцій проти екс-нардепа Вадима Новинського, настоятеля Києво-Печерської Лаври митрополита Павла та інших представників УПЦ МП.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.