• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ розпочнуть навчання на БМП Marder на початку лютого. Екіпажі будуть готові до кінця березня

    Опубликовано: 2023-01-30 13:20:18

    Збройні Сили України почнуть навчатись користування бойовими машинами піхоти Marder на початку лютого. Екіпажі будуть готові до кінця березня. Про це повідомив міністр оборони Німеччини Боріс Пісторіус.

    За його словами, українські екіпажі навчатимуться протягом шести тижнів — тренування можуть розпочатися у Мюнстері на початку лютого.

    "Наша мета — синхронізувати тренування з ремонтом основних бойових танків і тренуванням на бойовій машині піхоти Marder, щоб українські екіпажі та бойові машини були готові до дій на фронті до кінця першого кварталу 2023 року", — сказав Пісторіус.

    Він зазначив, що від початку великої війни Німеччина була одним із найбільших союзників України.

    "Нинішній перебіг війни й оперативні умови, що складаються, означають необхідність забезпечення України додатковою військовою технікою для високомобільних і захищених бойових дій і подальшого посилення українських військ. Тимчасове вікно для цієї критичної фази невелике", — заявив міністр.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.