• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Одна людина загинула внаслідок обстрілу Сумської області

    Опубликовано: 2023-01-24 07:43:55

    Армія РФ 23 січня обстріляла будинок багатодітної родини в Есманьській громаді Сумської області. Внаслідок атаки є постраждалі. Про це повідомив керівник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

    В результаті обстрілу громади окупанти вбили одну жінку, ще двоє людей дістали поранення.

    Зафіксували загалом 10 влучань, вогонь ворог вів зі ствольної артилерії. Один із снарядів потрапив у будинок місцевих жителів.

    "На цю мить відомо, що на місці вибуху загинула молода жінка. Ще двох поранених у ці хвилини евакуюють до найближчої лікарні. Подробиці згодом", — додав Живицький.

    Раніше внаслідок мінометного обстрілу села Студенок Есманської громади Сумської області було пошкоджено з десяток будинків, один зруйновано повністю, в останньому поранень зазнав хлопець.

    Крім того, армія країни-агресора РФ в перші дні січня також обстріляла Сумську область, внаслідок чого тоді на одному з підприємств спалахнула пожежа.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.