• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти бояться наступу ЗСУ у Луганській та Запорізькій областях - розвідка Британії

    Опубликовано: 2023-01-10 12:20:30

    Російське командування боїться наступу українських військових у Луганській та Запорізькій областях, тому посилює там оборонні укріплення.

    Про це повідомляє розвідка Британії.

    Зазначається, що останніми тижнями Росія посилила оборонні укріплення в центральній частині Запорізької області та на півдні України, особливо між містами Василівка та Оріхів.

    За інформацією розвідки, у цьому секторі Росія тримає великі сили. Те, як окупанти працюють над зміцненням оборони, свідчить про те, що командування, найімовірніше, занепокоєне можливістю великих наступальних дій України у двох секторах: або на півночі Луганської області, або в Запоріжжі.

    "Великий український прорив у Запорізькій області серйозно підірве життєздатність російського "сухопутного моста", що з'єднує Ростовську область і Крим; успіх України в Луганську ще більше підірве проголошену Росією військову мету "звільнення" Донбасу. Рішення про те, якій із цих загроз протистояти насамперед, ймовірно, є однією з центральних дилем для російських оперативних планувальників", - йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк повідомляв, що країна-терорист буде намагатися проводити нові наступи на фронті та не планує завершувати війну проти України. Він впевнений, що росіяни намагатимуться втримати сухопутний коридор до Криму та захопити усю Донецьку область.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.