• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Скляні душові двері від виробника SKLO

    Опубликовано: 2023-01-06 13:15:14

    Для оздоблення душової кімнати у практичному сучасному стилі використовують скляні двері для душу. Конструкції представлені різноманітними варіантами, які гармонійно інтегруються у оточуючий простір, поєднуються з керамічною плиткою, природнім каменем, цеглою, гіпсокартоном, пластиком та багатьма іншими матеріалами. Для досягнення високого рівня привабливості двері зі скла можна пофарбувати в будь-який колір по шкалі RAL.


    Переваги та використання скляних дверей для душу


    Скляні двері в душову кімнату представляють собою індивідуальні рішення, які можна оздобити різною фурнітурою, гравіюванням, матовим, тонованим або прозорим склом за бажанням замовника. Конструкції забезпечують наступні переваги:

    1. надійність – загартоване скло захищає від механічних пошкоджень, підвищеної вологості та температурних коливань;

    2. різноманітність – велика кількість різновидів дверей дозволяє втілити у життя будь-які архітектурні проєкти;

    3. сучасність – скло відповідає стандартам модернових інтер’єрних композицій;

    4. безпечність – навіть при розбиванні скла його шматками не можна порізатись (вони не гострі);

    5. природність – скло не заважає проникненню у приміщення достатньої кількості світла;

    6. простота – використання та догляд за скляними розсувними дверми не викличе складнощів.


    Послуги компанії SKLO

    Скляні душові двері ви можете замовити в компанії SKLO, яка займається виготовленням та встановленням сертифікованої продукції з надійних комплектуючих. Перед безпосереднім виконанням проєкту проводиться його розробка з урахуванням побажань замовника. Співробітництво відбувається напряму без залучення посередників, що дає можливість знизити вартість послуг.

    Купити скляні двері для душа ви можете з подальшим професійним монтажем. Спеціалісти компанії SKLO використовують увесь накопичений практичний досвід аби надійно встановити конструкції для тривалої експлуатації. Для кожного продукту діє гарантійний період обслуговування, ви можете бути впевненими у якості кожного елементу.

    Ви можете заповнити форму на сайті, вказавши контактні дані та параметри проєкту. Спеціалісти самостійно прорахують вартість та зв’яжуться з вами для обговорення деталей. Послуги надаються на офіційних умовах, у компанії є усі необхідні дозволи на проведення монтажних робіт у відповідності до українського законодавства.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.