• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Середземному морі зараз знаходиться 9 російських кораблів з 76 ракетами «Калібр», - ВМС

    Опубликовано: 2023-01-06 12:00:27

    Станом на 4 січня в Середземному морі на бойовому чергуванні знаходиться 9 російських військових кораблів, 5 з яких оснащені ракетами “Калібр”. Загальний залп - 76 ракет. Про це повідомляє прес-служба Військово-морських сил Збройних сил України.

    У Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 3 ворожих кораблі, а в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні 2 кораблі.

    В Середземному морі на бойовому 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет "калібр", загальний залп – 76 ракет.

    За добу 3 січня, в інтересах Росії прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 23 судна, з них 5 суден рухалось з протоки Босфор, до Чорного моря – 18 суден, з них 6 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

    Росія продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 року (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

    Нагадаємо, 27 грудня 2022 року на бойовому чергуванні в Чорному морі знаходилося 10 російських кораблів, 3 з них оснащені ракетами калібр.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.