• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС пропонує Китаю безкоштовні вакцини від COVID

    Опубликовано: 2023-01-04 16:00:21

    Європейський Союз запропонував Китаю безкоштовні вакцини від COVID-19, щоб допомогти Пекіну стримати масовий спалах захворювання.

    Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

    Деталі

    Ця ініціатива є частиною зусиль єврокомісара з питань охорони здоров’я Стелли Кіріакідес, щоб приборкати європейську відповідь на поширення хвилі інфекцій після того, як Пекін відмовився від так званої політики “нульового ковіду”, додається у звіті з посиланням на посадових осіб комісії ЄС, які виступають за умови анонімності.

    Цитата

    “Комісар Кіріакідес звернувся до своїх китайських колег, щоб запропонувати солідарність і підтримку, включно з досвідом громадської охорони здоров’я, а також через пожертвування адаптованих варіантів вакцини від ЄС”, — цитує звіт одного чиновника.

    Нагадаємо

    Представники країн ЄС зустрінуться 4 січня, щоб обговорити спільну відповідь щодо мандрівників з Китаю на тлі побоювань щодо різкого зростання кількості випадків COVID у країнах.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.