• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розвідка Британії назвала причину, через яку російська армія не може наступати

    Опубликовано: 2022-12-05 11:40:46

    Російські окупаційні війська із відступом на лівий берег Дніпра втратили можливість оперативного постачання боєприпасів на передові позиції. Нестача боєприпасів обмежує здатність Росії відновити наступальні операції в Україні.

    Про це повідомляє розвідка Британії.

    Зазначається, що відхід російських військ із західного берега Дніпра у листопаді надав Збройним силам України можливість завдати ударів по додаткових російських логістичних вузлах і лініях зв'язку.

    "Ця загроза з високою ймовірністю спонукала російських логістів перемістити вузли постачання, в тому числі залізничні перевантажувальні пункти, далі на південь і схід", - йдеться у повідомленні.

    Зокрема, російським логістичним підрозділам необхідно проводити додаткові трудомісткі вантажно-розвантажувальні роботи з залізничного на автомобільний транспорт. В той же час автомобільні перевезення залишатимуться вразливими для української артилерії.

    "Нестача боєприпасів у Росії (посилена цими логістичними проблемами), ймовірно, є одним з головних чинників, що наразі обмежує потенціал Росії щодо відновлення ефективних, широкомасштабних наземних наступальних операцій", – зазначили у розвідці.

    Нагадаємо, раніше розвідка Британії повідомила, що Росія знімає ядерні боєголовки зі старіючих ядерних крилатих ракет і стріляє холостими болванками по Україні. Удари завдаються для відволікання системи ППО.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.