• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шольц пообіцяв передати Україні більше зенітних установок Gepard

    Опубликовано: 2022-12-01 15:30:43

    Німеччина планує продовжувати постачання зенітних установок Gepard до України та працює над цим питанням. Про це пише CNN з посиланням на заяву канцлера Німеччини Олафа Шольца, передає УНН.

    Деталі

    Таку заяву Шольц зробив в ході спільної прес-конференції зі світовими фінансово-економічними організаціями. Також Шольц провів телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським, в ході якої політики обговорили російські авіаудари. Шольц засудив триваючі обстріли.

    “Президент України висловив подяку Німеччині за всебічну підтримку в грошовому вираженні, а також в плані поставок зброї, тому що артилерія і системи ППО, які ми надаємо, мають дуже істотний вплив на здатність України гарантувати свою цілісність і суверенітет”, — сказав Шольц журналістам.

    Крім цього, він зазначив, що Німеччина продовжує підтримувати Україну, включаючи протиповітряну оборону і довгострокову реконструкцію. Також Шольц додав, що німецька пропозиція своєї системи ППО Patriot для Польщі не була знята з обговорення.

    Цитата

    “Ми продовжуватимемо працювати, щоб забезпечити (для України — ред.) ефективну систему (Gepard — ред.)”, — заявив Шольц.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.