• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Глава МЗС Латвії: НАТО потрібно дозволити Україні бити по аеродромах та ракетних об'єктах у РФ

    Опубликовано: 2022-12-01 13:40:59

    Україна має отримати можливість завдавати ударів по аеродромах та військових об'єктах на території Росії у відповідь на обстріли критичної інфраструктури. Про це заявив міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс на зустрічі глав МЗС країн НАТО у Бухаресті, передає Bloomberg.

    За його словами, Україна повинна мати право бити по військових об'єктах у Росії, відбиваючи атаки на цивільну інфраструктуру, проте союзники утримуються від передачі далекобійних озброєнь.

    "Ми повинні дозволити українцям використати зброю для ураження ракетних об'єктів чи аеродромів, з яких запускаються ці операції. Ми не повинні боятися ескалації", – сказав Рінкевичс.

    Він зазначив, що кілька інших країн-членів НАТО також вважають, що Україна взагалі не повинна мати обмежень на те, як вона використовує зброю, але, зрештою, це залежить від окремих країн, коли вони вирішують, яку зброю надати Києву.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.