• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За будь-якого сценарію Херсонщину буде звільнено – заступник голови облради

    Опубликовано: 2022-11-11 14:40:58

    Українські військові за будь-якого сценарію звільнять Херсонську область від російських окупантів, план її деокупації успішно реалізується. Про це в Telegram написав перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболеський, інформує УНН.

    Цитата

    "За будь-якого сценарію Херсонщину буде звільнено. План її деокупації реалізується Силами оборони України успішно і саме так, як і було прораховано заздалегідь. рф може скільки завгодно розповідати про шляхетні мотиви своїх відступів та виведення військ (реальних та уявних) – ми йдемо своїм шляхом, який не залежить від їхніх медійних перфомансів, і цей шлях веде до свободи Херсонщини та всієї України", – написав Соболеський.

    Додамо

    Заступник голови облради закликав дотримуватися інформаційної тиші.

    "Запит суспільства на інформацію про те, що відбувається зараз у Херсонській області, скажений, але саме зараз потрібно менше говорити і більше робити. Хочемо якнайшвидше крутих новин з півдня – отже треба продовжувати допомагати нашим оборонцям та наближати день нашої перемоги у цій війні", – зазначив Соболевський.

    Нагадаємо

    Генерал Домінік Трінкван, колишній голова французької військової місії при ООН, заявив, що якщо не буде непередбачених подій на фронті, українці можуть повернути весь правий берег Дніпра, зокрема Херсон, до зими.

    Гауляйтер Херсонщини володимир сальдо змушує жителів кількох населених пунктів Херсонщини перебратися на лівий берег Дніпра.

    Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що у Херсоні перебувають найбільш підготовлені та найбоєздатніші російські підрозділи. За його словами, найімовірніше, операція із завоювання Херсона триватиме до кінця листопада.

    9 листопада міністр оборони росії сергій шойгу наказав вивести російські війська з правого берега Херсонської області.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.