• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Штатні магнітоли AUDI: для тих, хто не уявляє життя без музики

    Опубликовано: 2022-11-03 23:19:35

    Штатні магнітоли AUDI: для тих, хто не уявляє життя без музики

    Сучасне авто важко уявити авто без автомагнітоли. Особливо, коли в дорозі доводиться проводити чимало часу. А гарний музичний супровід – це спосіб урізноманітнити нудні поїздки. Але щоб пристрій потішив гарним звучанням і якістю, до вибору автомагнітоли варто підходити дуже ретельно.

    Штатна магнітола Audi A3 – вибір для тих, хто цінує якість, практичність та надійність. Пристрій виготовлено із високоякісних і надійних комплектуючих. Крім того, це універсальний пристрій, який легко інтегрувати з оригінальним системами у машині. Автомагнітола має стандартний набір функцій і додаткові можливості.

    На що важливо звернути увагу

    • Виробник. Сьогодні на ринку представлено багато виробників, які пропонують найрізноматніші моделі. Можна обрати простіші варіанти або ж вдосконалені моделі.  Досвід показує, що краще обирати виробника, який працює не один рік, цінує довіру клієнтів та особливу увагу приділяє якості пристроїв. З іншого боку, не варто зациклюватися тільки на виробнику. Інколи продукція маловідомого виробника нічим не відрізняється від товарів відомого бренду. Не менш важливо звернути увагу на функціональність пристрою, якість звучання, дизайн.

    • Якість звуку. Якщо у магнітолу є вбудований еквалайзер з великою кількістю смуг, то це дозволить налаштувати максимально приємну якість звучання. Так, у більшості випадків номінальна потужність автоматнітол – близько 20 Ватт на канал. Якщо ж ви хочете отримати якісний і чистий звук, варто обрати ще автомобільний підсилювач потужності.  Для цього у магнітолі має бути низьковольтний аудіо вихід RCA. Штатна магнітола Audi A4 забезпечує чудову якість звуку.

    • Тип дисплея. Дуже часто цей параметр використовують в маркетингу, але насправді це не найголовніше. Цей критерій залежить від функціональності моделі. Якщо ви плануєте купити автомагнітолу з великим екраном, то краще обирати пристрій з кольоровим LCD. Якщо для вас потрібне лише відтворення музики, то варто звернути увагу на моделі з сегментним дисплеєм. В такому випадку підсвітка не буде сліпити очі, екран не згасне, а букви ви зможете прочитати навіть при денному світлі. Штатна магнітола Audi A6 може обробляти різні файли мультимедіа. Досвід показує, що тип екрану краще брати в залежності від своїх цілей і побажань. Так, іноді краще доплатити. Але в деяких випадках переплата може бути марною.

    • Підтримка Bluetooth. Ще одна корисна функція, яка спрощує користування магнітолою. Вам не буде потреби перезаписувати улюблені пісні,  а їх прослуховувати можна з телефону.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.