• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військові США почали проводити інспекції для відстеження переданої Україні зброї – AP

    Опубликовано: 2022-11-02 14:00:47

    Військовослужбовці США почали проводити в Україні перевірки, щоб переконатися, що ЗСУ належним чином ведуть облік зброї, що постачається Заходом. Про це повідомляє Associated Press із посиланням на неназваного високопоставленого представника Міністерства оборони США.

    За його словами, "невелика кількість" військових США на території України нещодавно почали проводити виїзні інспекції.

    Чиновник не сказав, де саме проходять інспекції та як близько до фронту підбираються військові США. Він наголосив, що персонал США не може проводити перевірки близько до лінії фронту – вони прямують туди, де дозволяють умови безпеки.

    За словами співрозмовника журналістів, вже було проведено кілька інспекцій, вони проводяться аташе з питань оборони США та групою Управління зі співробітництва у галузі оборони США, яка перебуває у Києві. Досі, за словами чиновника, українські офіційні особи були прозорі у питанні розподілу зброї та підтримують ці перевірки.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.