• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сміливість українського народу була відзначена нагородою Oxi Courage Award - Зеленський

    Опубликовано: 2022-11-01 14:20:29

    Президент України Володимир Зеленський заявив, що сміливість українського народу була відзначена нагородою Oxi Courage Award, передає УНН.

    Цитата

    «Сміливість українського народу була відзначена нагородою Oxi Courage Award. Вона є символом перемоги демократії. І я дякую Джейкобу Саллівану за вручення цієї нагороди. Вдячний лідерам і народу Сполучених Штатів Америки за допомогу в наближенні заслуженої перемоги України», - сказав Зеленський.

    Він зазначив, що коли виникає загроза свободі, вона стосується людей будь-де, а не лише там, де людські права знищують, а людей принижують.

    «Коли свободи десь меншає, її меншає у всього людства. Тому це небезпека для всіх. І тому потрібна сміливість усіх! Достатня сміливість, щоб протистояти терору й карати тих, хто поширює смерть і ненависть, хто загрожує свободі та руйнує мир», - наголосив Президент.

    Доповнення

    Народ України та Президент Володимир Зеленський отримали премію імені Сахарова.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.