• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Створення Спецтрибуналу для Путіна вимагатиме часу – прем'єр Нідерландів

    Опубликовано: 2022-10-21 16:00:27

    Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте сказав, що створення Спеціального міжнародного трибуналу для суду над російським диктатором Володимиром Путіним за злочин агресії проти України вимагатиме багато часу, а міжнародна підтримка цієї ініціативи поки що «недостатня». Про це повідомляє Nieuws.nl.

    Рютте прокоментував ухвалену сьогодні парламентом Нідерландів резолюцію щодо підтримки створення Спеціального міжнародного трибуналу за злочин агресії проти України.

    Прем'єр-міністр сказав, що ця пропозиція буде розглянута міністерством закордонних справ. Однак він очікує, що це буде "довгий та важкий процес". Рютте вважає важливим, щоб робота такого трибуналу не створювала перешкод для розслідування Міжнародного кримінального суду (МКС).

    Він також зазначив, що міжнародна підтримка цієї ідеї, на його думку, поки що "недостатня".

    20 жовтня повідомлялося, що більшість депутатів парламенту Нідерландів підтримують створення такого спеціального міжнародного трибуналу.

    Сергій Бережний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.