• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Більше половини українців вірять, що Україна зможе побудувати сильну економіку — опитування

    Опубликовано: 2022-10-18 10:00:57

    Стабільно високий відсоток українців оптимістично налаштований щодо майбутнього. Молодь (18−24 років) продовжує активно вірити в те, що Україна зможе побудувати сильну економіку. Про це свідчить опитування Gradus.

    Віра українців
    Згідно із опитуванням, 61% українців вірять, що Україна зможе побудувати сильну економіку.

    60% українців вірять, що Україна стане членом ЄС до 2023 року, а 58% респондентів впевнені, що держава відбудує після війни, або компенсує витрати на відбудову.

    Нагадаємо
    Раніше «Мінфін» писав, що серед українців, які через війну змушені були виїхати за кордон, спостерігається позитивний тренд — частка тих, хто має роботу та працює, збільшилася на 11% за другу половину серпня і зараз становить 43%.

    Серед тих, хто залишився вдома 59% працевлаштованих, з них 47% активно працюють зараз. Щодо внутрішніх мігрантів, то серед них працевлаштовано 57%, а працює повний/неповний робочий день третина респондентів (34%).

    Анна Недогибченко

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.