• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На окупованих територіях залишаються 1075 шкіл - Міносвіти

    Опубликовано: 2022-10-14 17:00:36

    Зі звільненням окупованих територій все більше школярів мають змогу долучитися до українського освітнього процесу. Проте наразі на цих територіях школи перебувають у незадовільному стані, тож діти навчаються в онлайн-форматі. При цьому на окупованих територіях залишається 1075 шкіл. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    «Кількість шкіл, які долучені до українського освітнього процесу, постійно зростає. Станом на сьогоднішній день це 12 923 школи, ще 1075 шкіл залишаються на території тимчасової окупації. На звільнених територіях школи знаходяться в незадовільному стані. Порушуючи Женевську конвенцію, окупанти ховалися в школах, тому наразі освітній процес офлайн і в змішаній формі навчання наразі неможливий на даних територіях», – повідомив Вітренко.

    Нагадаємо

    Кабінет міністрів України схвалив постанову про переведення на бюджет студентів, які перебувають на тимчасово окупованих територіях або є переселенцями.

    Варвара Крат

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.