• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 97 % об’єктів інфраструктури на підконтрольних територіях готові до опалювального сезону - Олексій Чернишов

    Опубликовано: 2022-10-07 12:19:18

    «Наше завдання — забезпечити теплом кожного українця. Як і обіцяли, спільними зусиллями завершуємо підготовку до опалювального сезону в Україні. Наразі 97 % об’єктів інфраструктури на підконтрольних територіях до нього готові. Дякую всім учасникам Штабу  з підготовки до осінньо зимового періоду, керівникам ОВА та громад, працівникам житлово-комунального господарства, будівельникам — вони виконали фантастичну роботу для того, щоб усі українці на підконтрольних територіях були гарантовано обігріті», — зазначив Олексій Чернишов.

    Міністр зауважив, що загалом на підконтрольній території, де немає руйнувань, 16 обласних адміністрацій повідомили про повну готовність житлового фонду до опалювального сезону.  Зокрема, це Чернівецька, Волинська, Івано Франківська, Кіровоградська, Вінницька, Тернопільська та інші.

    Станом на 3 жовтня внаслідок збройної агресії росії на території України загалом уражено 527 об’єктів критичної інфраструктури у сфері теплопостачання, а саме: 386 котелень, 12 ТЕЦ, 2 ТЕС та 127 центральних теплових пунктів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.