• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські сили відпрацювали захист кордону з Білоруссю на випадок наступу

    Опубликовано: 2022-10-04 17:30:28

    Українські сили оборони відпрацювали захист державного кордону з Білоруссю та запевняють, що у разі атаки бійці будуть готові відбити наступ. Відео опублікувало Міністерство внутрішніх справ.

    Підрозділи Нацгвардії спільно зі Збройними Силами України та Держприкордонслужбою відпрацювали захист кордону з Білоруссю. У рамках підготовки до можливих загроз з боку Білорусі у північних регіонах України тривають спільні навчання.

    Підрозділи сил оборони відпрацьовують способи протидії можливим сценаріям розвитку подій, а також питання координації, управління та взаємодії під час виконання спільних завдань, повідомляють у МВС.

    Офіцер ГУ Нацгвардії Кирило Сахнюк зазначив, що в рамках навчань бійці блокують район проведення оборонної операції, їхнє завдання – не допустити прориву диверсійно-розвідувальних груп противника у тил українських підрозділів.

    "Ми будемо готові відбити наступ. Ми завжди покращуємо свої навички, перемога однозначно буде за нами", – сказав командир військової частини Нацгвардії.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.