• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через сусідство з РФ Україна має стати військовою державою, як Ізраїль – Залужний

    Опубликовано: 2022-09-30 17:30:53

    Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний вважає, що Україна, враховуючи сусідство з РФ, має стати військовою державою – за аналогією з Ізраїлем. Про це він написав у Facebook після зустрічі з головним рабином України Моше Реувеном Азманом.

    "Отримав благословення на перемогу та щирі слова підтримки на адресу України та її збройних сил у спротиві російській агресії. Наші народи знають, що таке боротьба за виживання. А ця війна – не що інше, як боротьба українського народу за своє існування", – написав Залужний.

    Главком ЗСУ наголосив, що нинішня війна показала, "хто є на боці добра, а хто є уособленням зла", і Ребе Моше Реувен Азман "чітко каже, що сьогодні саме Росія є фашистською державою".

    "Вважаю, що за умов такого сусідства Україна має стати за аналогією з Ізраїлем військовою державою", – заявив Залужний.

    Главком ЗСУ також обговорив із головним рабином України призначення військового капелана юдея та забезпечення духовних потреб українських військовослужбовців.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.