• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни тікали з Харківщини у явній паніці, - розвідка Британії

    Опубликовано: 2022-09-16 12:15:51

    Способи виведення російських військ з Харківської області за останній тиждень були різними. Деякі підрозділи армії РФ відступили, тоді як інші "тікали у явній паніці", залишаючи цінну техніку.

    Про це свідчать дані британської розвідки.

    У відосмтві підкреслюють, що українські сили продовжують зміцнювати контроль над нещодавно звільненими територіями Харківської області. Російські війська значною мірою виведені з району на захід від річки Оскол.

    Способи виведення російських військ за останній тиждень були різними. Деякі підрозділи відступили, тоді як інші "тікали у явній паніці"

    Цінне обладнання, яке залишили армія РФ, включає артилерійське озброєння, зокрема, одна контрбатарейна РЛС "Зоопарк" і як мінімум одна машина управління артилерією.

    "Таке залишення підкреслює неорганізований відступ деяких російських підрозділів та ймовірні локальні порушення командування та управління", - зазначили у британській розвідці.

    За підрахунками українські захисники під час контрнаступу на Харківщині змогли захопити щонайменше:

    11 МТ-ЛБ.
    52 БМП
     49 танків
    24 БТР
     32 одиниці артилерії та РСЗВ.

    Зазначимо, що напередодні президент Володимир Зеленський прибув до нещодавно звільненого Ізюма на Харківщині та разом з заступником міністра оборони Ганною Маляр, представниками ЗСУ та інших силових підрозділів прийняв участь в урочистому піднятті Державного прапору України.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.