• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У щойно звільнену Балаклію повертається український бізнес. Нова пошта вже працює

    Опубликовано: 2022-09-13 13:30:44

    У місті Балаклія, яке офіційно звільнили лише п'ять днів тому, з 12 вересня запрацювало перше відділення Нової пошти. Поки що воно буде мобільним, автомобілі компанії стоятимуть на вулиці Жовтневій, 18 щодня з 11 до 16 години.

    З 12 вересня також запрацювало стаціонарне відділення Нової пошти №1 у Чугуєві.

    "По всім деокупованим населеним пунктам Харківської області Нова пошта якнайшвидше відремонтує стаціонарні відділення та найближчим часом відкриє мобільні відділення для доставки посилок в ці місця", – заявила компанія.

    Вона планує до кінця тижня відкрити ще 14 відділень в інших деокупованих містах Харківської області, а до 1 жовтня відновити 80% мережі у звільнених населених пунктах Харківської області.

    Директорка з управління репутацією групи компаній Нова пошта Олена Плахова в коментарі Forbes розказала, що більшість відділень компанії дуже пошкоджені та напівзруйновані. Для їхнього відновлення Нова пошта виділила 50 млн грн.

    Андрій Водяний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.