• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти 6 разів за ніч обстріляли Нікопольський район

    Опубликовано: 2022-09-13 11:45:37

    У ніч на 13 вересня російські військові 6 разів обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. Є руйнування, серед мирних жителів постраждалих немає.

    Про це в Facebook повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

    "Росіяни вдарили по району шість разів. Направили на Нікополь, Червоногригорівську та Марганецьку громади "Гради" та важку артилерію. Пройшло без постраждалих", — розповів Резніченко.

    Обстрілами росіяни пошкодили 16 багатоповерхових та приватних будинків, стадіон, господарські споруди та газопроводи. Масштаби ушкоджень уточнюються.

    Днем раніше, в ніч з 11 на 12 вересня, російські окупаційні війська відкривали вогонь по трьом громадам Дніпропетровській області з "Градів", ствольної артилерії та "Ураганів". В результаті тоді пошкодили ліцей та близько 10  житлових будинків.

    До цього, вночі 10 вересня, росіяни атакували одразу три райони Дніпропетровської області - Дніпровський, Нікопольський та Синельниківський.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.