• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Після початку навчального року понад 400 шкіл змушені були перейти на «дистанційку» через артобстріли

    Опубликовано: 2022-09-13 09:30:59

    Понад 5700 українських шкіл проводять навчання в онлайн-форматі. З 1 вересня їхня кількість збільшилась на 424. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    «12 тис. 904 школи розпочали освітній процес зараз. На жаль 1289 шкіл перебувають на тимчасово окупованій території. І в цілому по статистиці 3116 шкіл розпочали формат навчання віч-на-віч в повноформатному освітньому процесі. 5713 виключно в форматі онлайн освіти. 4075 шкіл розпочали освітній процес у змішаному навчанні», - пояснив міністр.

    За словами міністра, вже після 1 вересня деяким школам довелося змінювати формат навчання через ворожі обстріли.

    «На жаль, враховуючи артобстріли і ту збройну агресію нашого північного сусіда, у нас деякі рухи по зміні з 1 по 11-те вересня щодо формату освітнього процесу. 424 школи, наприклад, перешли через прямі обстріли артилерії з очного на дистанційне навчання. Але при цьому 48 школи Одеської області, 44 школи Івано-Франківської області повністю перейшли в формат очного навчання», - повідомив Шкарлет.

    Тетяна Юдіна

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.